Verohallinto ja Edita Prima ovat solmineet tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelut kattavan väliaikaisen sopimuksen. Verohallinto kilpailutti laajan kokonaisuuden, minkä voittajaksi valikoitui Edita Prima.

Verohallinnossa on menossa mittava verotusjärjestelmien uusinta. Jatkossa Verohallinto toteuttaa verotuskäsittelyn ja -päätökset yhdellä tietojärjestelmällä. Uuden toimintamallin myötä Edita Prima vastaa tämän verotusjärjestelmän tuottamasta tulostus- ja kirjejakelutarpeesta kokonaisuudessaan.

”Verotuksen tehokkuus ja helppous Suomessa perustuu lukemattomiin automaattisiin tietovirtoihin ja tiiviiseen yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa”, kertoo Jarkko Levasma, Kehitys- ja tietohallintojohtaja, Verohallinto.

”Pitkäaikainen yhteistyö Verohallinnon kanssa jatkuu ja laajenee nyt merkittävästi. Olemme tietenkin erittäin tyytyväisiä, että asiakasviestinnän hallinnan osaamisemme täyttää Verohallinnon hyvin korkeat vaatimukset! Prosessi dataa generoivasta järjestelmästä eteenpäin on pitkälle automatisoitu. Tuotamme palvelussamme asiakkaan käyttöön esimerkiksi seurantatietoa prosessista kattaen myös osan fyysisestä jakeluvaiheesta”, kertoo Heikki Autio Edita Primasta.

Edita Prima tuottaa Verohallinnolle myös digitaalisen aiheistohallinnan sekä asiakirjasuunnittelun palveluita.

Lisätietoja
Heikki Autio, toimitusjohtaja, Edita Prima Oy, heikki.autio@edita.fi