liiketoimintaa-helpoittavia-ratkaisuja

Me Edita Primassa olemme ylpeitä asiakkaistamme, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä useiden vuosikymmenten ajan. Yksi merkittävistä asiakkaistamme on Posti Oy.

Postin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Postikuoret. Ne ovat kuorituotteita, joissa postimaksu on maksettu valmiiksi ja joihin saa asiakkaan yritysilmeen mukaiset painatukset. Postikuorilla helpotetaan yritysten arkea tekemällä kirjeen lähettämisestä vaivatonta. Edita on ollut Postikuorien valmistaja yli kaksikymmentä vuotta, joista viimeiset kaksi vuotta Edita on yksin toiminut niiden valmistajana.

Haaste:

Postikuoria myytiin yrityksille, jotka tilasivat niitä Postin tilausjärjestelmästä, tilauslomakkeella, sähköpostilla tai puhelimella useammalta eri valmistajalta. Tilauksen tekeminen oli asiakkaalle monivaiheinen sekä vaikea, jonka vuoksi myös uusien asiakkaiden saaminen Postikuorien käyttäjiksi oli haasteellista. Tuotehallinta Postissa oli monimutkaista ja uusien tuotteiden saaminen verkkokauppaan oli aikaa vievää.

Ratkaisu:

Kehittämällä Postikuorien tilaamista selkeämmäksi, Posti voi tarjota palvelua myös uusille yritysasiakkaille. Lisäksi painoprosessia oli tarve nopeuttaa ja tehostaa, jotta asiakkaat saisivat tilaamansa postikuoret mahdollisimman nopeasti käyttöönsä.

Postille tarjottiin uusi tapa valmistaa Postikuoria, joka mahdollisti tehokkaasti pienemmät eräkoot, merkittävästi nopeammat toimitusajat ja kilpailukykyisemmät hinnat. Postille tarjottiin nykyaikainen kauppapaikka, jossa prosessi automatisoitiin tilaamisesta laskutustietojen välittämiseen Postille. Palvelu mahdollistaa myös joustavasti tuotevalikoiman päivittämisen tuotteiden ja tilauserien osalta.

Tulos:

Posti ja sen asiakkaat saavat asiantuntevaa ja nopeampaa palvelua kuin ennen. Postikuoret soveltuvat nyt myös yrityksille, joilla kirjeiden lähetysmäärät ovat pieniä. Lisäksi Postin on helpompi hallita tuotteita ja tilauskokoja. Posti on tyytyväinen, sillä nyt myös Postikuoren tilaaminen sekä asiakaspalvelu ja -tuki ovat hyvässä kunnossa.

Mikäli haluat kuulla lisää, ota meihin yhteyttä!