henkilotietojen-ja-datan-siirto-turvallisesti-edita-primaan

Edita Prima on valmistautunut 25.5.2018 voimaan tuleen EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimiin säädöksiin ja ohjeisiin perusteellisesti. Edita Prima käsittelee omien asiakkaidensa ja oman henkilökuntansa henkilötietojen lisäksi myös asiakkaidensa henkilötietoja osana palvelutuotantoa. Näitä henkilötietoja ovat tyypillisesti esimerkiksi henkilötunnukset, postitusosoitteet, e-mailit tai henkilötiedoista koostuvat erilaiset jakelulistat.

Olemme laatineet Edita Priman palveluihin soveltuvan henkilötietojen käsittelyä koskevan sopimuspohjan ja liitteet, joissa kuvataan henkilötietojen käsittely ja tietoturva perusteellisesti. Lisäksi olemme avanneet tietoturvallisia henkilötietojen ja datan toimitustapoja.

Henkilötietojen siirto

Henkilötiedon siirto asiakkaan ja Edita Priman tapahtuu suojatusti siten, että ulkopuolisilla ei ole pääsyä henkilötietoon siirron aikana. Tällaisia tapoja ovat:

  • Sftp-siirto (siirto.edita.fi)
  • Deltagonin CollabRoom -siirto
  • Salasanasuojattu tiedosto sähköpostin liitteenä
  • Suojattu sähköposti

CollabRoom –palvelu

Aineistonsiirto

Edita Priman verkkosivuilla on tietoturvallinen lomake, jonka kautta aineistot siirretään. Lomakkeen kautta aineisto siirtyy Edita Priman palvelimelle, jossa käsitellään ainoastaan aineistosiirtoja. Kyseiselle palvelimelle on pääsy ainoastaan aineistojen siirtoja käsittelevillä henkilöillä.

Vedosliikenne

Vedos jaetaan asiakkaalle, asiakas saa sähköpostiin linkin. Linkin kautta siirrytään tunnistautumissivulle, jossa tunnistautuminen tapahtuu joko tekstiviestillä toimitettavalla 4-numeroisella PIN-koodilla tai sähköpostiosoite+salasana – yhdistelmällä.

Olemme valmiita kertomaan tietoturvallisista toimintatavoistamme ja EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksista palveluissamme yksityiskohtaisemmin.

Ota yhteys myyntiimme