suomen_paralympiajoukkoe

Asiakasviestinnän tuotantoratkaisuja tarjoava Edita Prima sekä Suomen Paralympiakomitea ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kestää aina vuoden 2020 loppuun saakka. Ensimmäinen iso yhteinen tuotos on talviparalympiajoukkueen ilmeen ja logon suunnittelutyö.

Yhteistyön myötä Edita Prima haluaa olla mukana tukemassa Paralympiakomitean toimintaa suomalaisen vammaisurheilun kehittäjänä. Paraurheilun näkyvyys ja arvostus ovat nousseet kohisten, mutta muun muassa yhdenvertaisuuden eteen on vielä paljon työtä tehtävänä.

”Yrityksemme arvot ovat Uudistuminen, Kunnioittaminen ja Vastuullisuus. Tämä arvomaailma antaa hyvän perustan aktiiviseen yhteistyöhön Paralympiakomitean kanssa. Edita Prima ja Paralympiakomitea ovat tehneet jo useita vuosia yhteistyötä ja tämä uusi sopimus on hyvä jatke sille”, kertoo Edita Priman toimitusjohtaja Heikki Autio.

Paralympiakomitean pääsihteeri Tero Kuorikoski pitää yhteistyötä täysosumana, jossa yhdistyvät yhteiset arvot sekä konkreettinen yhteistyö, kuten paralympiajoukkueen ilmeen suunnittelu.

”Paralympialiike kehittyy jatkuvasti, mutta pitäen kiinni arvomaailmasta, jossa yhdenvertaisuuden kunnioitus on keskiössä. Paralympiakomitealla on myös monenlaisia käytännön painotarpeita, missä kohdin Edita Priman osaamisen ansiosta Paralympiakomitealla on käytössään laadukkaat ja näyttävät painotuotteet. Lisäksi suunnitteilla on yhteinen talviparalympiapäivä tulevalle talvelle.”

Paralympiakomitean logo 2018 kisoihin