valtionhallinnon-puitesopimustoimittajaEdita Prima Oy on valittu Hansel-sopimustoimittajaksi painatuspalvelut 2018-2022 -puitejärjestelyyn kokonaistoimitusten osa-alueelle. Sopimus astui voimaan 1.9.2018 ja on voimassa kesään 2022 asti.

Sopimuksen kautta Hanselin asiakkaat voivat hankkia kaikki painatuspalvelut helposti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti Edita Primasta. Kun on tarve saada julkaisuja, esitteitä tai vaativia asiakasviestinnän ratkaisuja, ovat nämä kaikki tarjolla helposti Edita Priman kautta.

- Olemme iloisia, että olemme taas mukana Hansel-puitejärjestelyssä. Edita Prima on vuosien saatossa toteuttanut lukuisille valtionhallinnon organisaatioille heille keskeisiä ja tärkeitä painatuksiin liittyviä projekteja. Olemme valmiita auttamaan myös tulevissa haasteissa heti tänään, toteaa Edita Prima Oy:n toimitusjohtaja Heikki Autio.

Hansel lyhyesti

Hansel on valtion yhteishankintayksikkö, joka toimii valtion hankintatoimen moottorina ja kehittäjänä. Hanselin tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen.

Edita Prima Oy lyhyesti

Edita Prima Oy kuuluu Suomen valtion kokonaan omistamaan Nordic Morning Group Oyj:hin. Edita Prima Oy keskeisiä palvelualueita ovat painatuspalveluiden lisäksi erilaiset pitkälle automatisoidut monikanavaiset asiakasviestintäratkaisut, vaalipalvelut ja verkkopalveluina toteutettavat asiointiympäristöt markkinointiviestinnän tueksi.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Heikki Autio, heikki.autio@edita.fi, 040 860 2402